Mélyhámlasztás

Szolgáltatás leírás: 

A kínai császár udvarából származó csodálatos gyógynövényes mélyhámlasztó eljárás alkalmas arra, hogy az Ön bőrét 5 nap alatt szebbé, bársonyosabbá, tisztábbá varázsolja. Ezáltal a bőre valósággal újjá születik.

A porított gyógynövényekből készült keverék 15-20 percig tartó masszírozással kerül az arcra. A pakolás enyhén égető érzést kelt, mivel egy erős napégéshez hasonló reakciót kívánunk elérni, rövid idő alatt.

A hámlasztó kezelés eredményeként 2-3 nap múlva hámlás lép fel, ami a sikeres megújulás jele. Nedvesíteni, krémezni csak ezután, a kozmetikus utasításai szerint szabad, amihez mindenki megkapja a megfelelő kozmetikumokat. Majd egy hét múlva végzünk egy bőrstruktúra felépítő kezelést.

Ez a kezelés a szakember tanácsát követve minden évben ismételhető.

Hatását progresszívan fejti ki.

Szolgáltatás igénybevételének célja: 

A mélyhámlasztással az a célunk, hogy az arcbőrödet tisztábbá, szebbé, bársonyosabbá, üdébbé varázsoljuk.

A fenti mondat ténylegesen azt jelenti, hogy a bőröd faggyúműködést normalizáljuk. A meglévő ráncokat halványítjuk, az újabbak kialakulását késleltetjük. Illetve a pigment foltokat halványítjuk, megszüntetjük.

Magyarul mindez azt az egyetlen célt szolgálja, hogy az öregedési folyamatok megjelenését 8-10 évvel késleltethetjük.

Ajánljuk: 

A mélyhámlasztást azoknak ajánljuk, akiknek a bőre zsíros és pattanásos vagy idősödő ezáltal ráncosodásra hajlamos, vagy netán túl vastag, avagy pigment foltos.

Mivel a mélyhámlasztás amint azt az előbb olvashattad az arcbőr sok problémájára megoldást nyújt, ezért ezt bátran ajánljuk mindazoknak, akik hosszútávra tervezik az ifjúságot, és a ránctalan egészséges arcbőrt, szike és társai nélkül.

Ár: 
60000Ft