Lábszár és comb gyantázása

Szolgáltatás leírás: 

Napjainkban a jól ápoltságnak alapjaként tekinthető a szőrtelen láb. Ennek a társadalmi és kulturális elvárásának teszünk eleget, amikor nagy lelkesedéssel szőrtelenítjük a lábunkat.

A lábszár és comb gyantázásakor a lábszáron és combon lévő megerősödött piheszálakat távolítjuk el különböző gyanta fajtákkal, és technikákkal a szőr típusa és a bőr érzékenységtől függően.

A sötétebb piheszálak (lanugó szálak) megjelenésének okai lehetnek a kamaszkor maradványai kissé erősebb szálak jelenléteként, vagy sötétebb bőrűeknél az intenzívebb pigment termelés eredményeként, amely eleve sötétebb szőrzetet eredményez.

Szolgáltatás igénybevételének célja: 

A lábszár és comb gyantázásának a célja a sima, selymes és szőrtelen, puha bőr tapintásának érzetét, látványát megszerezni. Mert valljuk meg őszintén: hiába a hosszú, formás láb, ha göndörödik rajta a szőr, mint puli kutyán a bundája.

Ajánljuk: 

Ha már elmúltál 16 éves és nem vagy még 70, és szeretnéd, ha lábaid olyan szép simák és selymesek lennének mint a fotómodelleknek, amelyekkel újra és újra elcsábíthatod a partnered, esetleg egy új pasit szeretnél magadnak fogni, akkor a lábszár és/vagy comb gyantázásra feltétlenül szükséged lesz minden hónapban.

Ár: 
3650Ft